Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

keskiviikko 4. maaliskuuta 2015

Työhuoneen hyllylläTyöhuone taitaa olla sellainen kompromissien kohde. Kauniita esineiden lisäksi vähemmän kauniita vempaimia, joita ei voi jemmata kaapinovien taakse. Yksi työhuoneen suosikkiesineistä on lestit, joita käytän tossujen huovutukseen. Lestit olen ostanut naapurissa asuvalta suutarilta. Lestejä hän käyttää supikkaiden tekemiseen ja muutkin nahkatyöt valmistuu näppärästi hänen käsissään. Arvostan kovasti ihmisiä, jotka tekevät työtä käsillään, aika huikeaa ammattitaitoa. Tällaiset ammattilaiset vaan alkaa olla harvassa eikä uusista tekijöistä ole tunkua. Ammatteja joihin ei ole helppoa opiskella vaan työ vaatii kädentaitoa ja näppäryyttä. 


Muuramen kalusteet on ollut ehdoton suosikki työhuoneessani. Kaunista säilytys- ja työskentelytilaa, joista ykköseksi nousee iso työpöytä. Kalusteiden lisäksi tärkeään rooliin nousee valaistus. Tehokkaan kattovalaisimen lisäksi AJ-pöytävalaisin antaa erinomaisen työskentelyn valon. Ulkonäkökään ei työskentelyä häiritse, kun vaan muistaisi välillä pölyt pyyhkiä valaisimesta ( ; 


Työhuone on saanut pölyttyä rauhassa, nimittäin nyt on nautittu lomasta täydellä teholla. Tämän päivän tehot alkaa olla käytetty ja on aika suunnata pehkuihin jotta jaksaa nauttia viimeisistä lomapäivistä. 

8 kommenttia:

 1. Kivaltä näyttää! Mukavaa loppulomaa teille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, saa nähdä saanko poppoon jo perjantaina kotiin..aivan huippu loma ollut tähän saakka. Hyvää matkaa teille, toivottavasti tärppää uuden kodin kanssa..liekö sinun viherinnostus pientä siedätystä kukkatapettien suhteen ( ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, voihan se olla :)! Kattelin tossa just kentällä brittiläisiä sisustuslehtiä. Ihanhan siellä raikkaalta näytti, mut ihan vähä pelkään, että vuokrakämpät ja sisustuslehtien kodit ei aivan kohtaa 😄!

   Varmasti ollut ihana talvinen loma!! Melin ehdittiin onneksi alkulomasta hiihtää, luistella ja lasketella.

   Poista
  2. Sain porukan lähtemään kotiin ja ajella kotia kohti. Kauniita maisemakuvia sinulla instassa, toivottavasti koti löytyy teille.

   Poista
 3. Kaunis työhuone ja ihanasti kaappitilaa, jonne saa sotkut piiloon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaapit on kyl työhuoneen pelastus ja noihin ei kyllästy koskaan.

   Poista
 4. Kaunis ja seesteinen työhuone! Noita klassikoita vaan jaksaa aina katsella :)

  VastaaPoista
 5. Sanoa muuta, ne on niin kauniit ja selkeät. Tykkään itsekin työhuoneen ilmeestä, kauniit esineet inspiroi ja tuo ilmettä tilaan.

  VastaaPoista