Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Hernevillakko ruokailutilassa

Kukka-amppeleita on alkanut ilmestyä kotien sisustuksiin ja amppelit ovat nousseet jonkinasteiseksi trendiksi. Itse tehtyjen amppeleiden rinnalle on tullut hyvä valikoima valmiita tuotteita joista omaa silmääni miellytti Bloomingvillen messinkiamppeli ( kuva alla). Amppelin selkeä linja uppoaa modernimpaankin kotiin ja amppelin laitettava viheskasvi tai kukka viimeistelee kokonaisuuden. Itse voisin sijoittaa amppeliin hernevillakon, joka jatkaisi amppelin selkeää tyyliä. En ole keksinyt kodissamme sopivaa paikkaa amppelille, mutta tykkään riippuvista kukista joita olen astellut kotimme hyllyille. 
Kuva Bloomingville

Ruokailutilassamme on Vitran hyllyt joilla sijaitsee yksi riippuvista viherkasveistani. Hyllyllä asusteleva viherkasvi on hernevillakko, joka ei säikähdä auringonvaloa. Kasvi tuo yllättävän paljon tilaan kodikkuutta ja väriä. Alemmalla hyllyllä lapset säilyttävät purkkapurkkiaan, siinä se on kätevästi ruokapöydän läheisyydessä. 


Ruokapöydälle on kiva koota kauniita esineitä ja tehdä niistä asetelmia. Tällä hetkellä pöydältä löytyy vanha sokerikko, rasia teepusseille ja pieni pyöreä maljakko. Asetelma jatkaa tilan viihtyisyyttä ja muttei tee tilasta liian täyteläistä. Tällä tavoin myös pöytä ei näytä valtavan pitkältä. Iso pöytä on ollut hyvä meidän tarpeisiin, mutta tällähetkellä valintani olisi pyöreä pöytä.  

2 kommenttia:

  1. Kaunista. Tykkään myös ruukkukukasta ja leikkokukista ja tuo ruukku on tyylikäs. Itse maalailin kalkkimaalilla Ikean vaaleanruskeita ruukkuja harmaaksi. Tuli kivoja, mutta ei noin kivoja.
    Tanja

    VastaaPoista
  2. Amppeli olisi minusta parhaillaan ikkunanurkkauksessa, jossa sille jäisi tilaa ympärille. Hienoa, että tällaisiakin amppeleita on tullut markkinoille..simpukka-amppelit ei varmaankaan soveltuisi yhtä hyvin moderniin sisustukseen.

    VastaaPoista