Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Ehkä kauneinAnemone on hyvin kaunis ja herkkä kukka. Kauan olen odottanut, että saisin kauniit anemonet piristämään kotia. Vihdoinkin niitä oli tullut kukkakauppaan, eikä tarvinnut tyytyä ihastelemaan kukkia pelkästään kuvissa. Kukan kaunein väri on mielestäni hennon vihreä,  jolle kaveriksi valitsin myös valkoista ja punaista. 

Kukat tuo kivasti väriä olohuoneeseen, väriä toivoisin lisää. Kesäksi olisi kiva saada värikäs tyyny, jokin klassikko. Tyyny jonka voisi nostaa aina kesän tullen esille siis jotain ajatonta. Nyt nautitaan kuitenkin kukista, jotka tarraavat katseeni. Illalla kukkia katsellessa huomasin niiden menevän yön ajaksi nuppuun. 

Tänään olikin erilainen ilta, kun ohjelmassa oli vain liikuntaleikkikoulun ja yleisurheiluharjoitusten ohjaaminen. Tavallisesti ajelen vielä salibandyharjoituksiin, joista kotiudun puoli yhdentoista aikaan. Hyvä näin, sillä seitsemän jälkeen kotiutuessa ehdimme vielä jännätä Kaisan mitalihiihtoa, hyvä Kaisa! Kisan lisäksi oli huikea huomata kukittajien tutun näköiset hameet. Hameet ovat Hannele Rusilan ompelemat, lisäksi hän on suunnitellut ja tehnyt kankaan itse. Hienoa, että paikallinen osaaminen näkyy kisoissa kaikin puolin ( ;

4 kommenttia:

 1. Ihanat kukat. Itse löysin kaupasta ihanan värisiä jaloleinikkejä, on nekin suloisia ja piristäviä.
  Oletko tutkaillut uusia perennoja, löytyisikö sieltä jotain yhtä upeita kukkia. Lumien sulaminen saa ajatukset jo pihahommiin;)

  Matleena

  VastaaPoista
 2. Perennavalikoimat ovat saaneet kivoja piristyksiä joukkoonsa ja olisihan niitäkin kiva kokeilla omaan kukkapenkkiin. Ajatukset jo harhailee hiukan keväässä, mutta puutarhaintoa lievetää puolen metrin lumikerros takapihalla. Onneksi leikkokukista saa nauttia talvellakin.

  VastaaPoista
 3. Anemoneja täytyisikin taas ostaa pitkästä aikaa. Minulle riittää useimmiten ihan pelkkä kukkien tuoma väri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis, mutta hiukan oikukas kukka. Nykyään näitä saa myös sipulikasveina niin myös leinikkiä ja freesiaa, pakko testata omaan pihaan. Kukat piristää valtavasti ja niillä saa kivasti väriä kotiin.

   Poista