Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Herkkää


Pyrin elämään hetkessä ja nauttimaan jokaisesta vuodenajasta. Viime aikoina ajatukset ovat karanneet useaan kertaan kevääseen, aikaan jolloin luonto heräilee. Kaikki näyttää niin uudelta, raikkaalta ja herkältä. Millään en malttaisi odottaa, vaan haluaisin jo nähdä miten kukkani on selvinneet talvesta. Haluaisin istua pihlajan alle kahville ja nauttia uudesta puutarhastani. Haluaisin ohittaa kura-ajan joka tuo koiraperheeseen paljon lisää siivottavaa. 
Olisi kuitenkin vielä maltettava hetki ja iloittava lisäntyneestä valon määrästä. Yritän saada ajatukset tähän hetkeen ja nauttia kodin lämmöstä, kun tuuli viuhuu ja tekee säästä entistäkin koleamman. Nauttia kukista sisällä, jotka on tällä kertaa hiukan herkempiä. Siniset helmilijat istutin aaltoon ja eustomat loistaa keittiön tasolla vanhassa pullossa. 


Huono ulkoilu sää on vähentänyt ulkoiluhaluja ja olemme taas tuhonneet vanhoja sisustuslehtiä. Niistä lisää vielä ennen pääsiäistä, joka on nurkan takana. 

2 kommenttia:

  1. Ihana idea laittaa helmililjat aaltomaljaan. Sain vasta samanlaisen aaltomaljakon, mutta en ole keksinyt sille vielä käyttöä, se tuntuu olevan useimmille kukille liian matala. Sinulla on kaunis ja inspiroiva koti, sisustusinto iskee kun katselee kuviasi : ) ihanaa kevättä! T. Tiina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tiina kauniista kommentistasi! Kiva kuulla, että joku on inspiroitunut blogijutuistani. Aaltomalja on haastava ja ehkä parhaillaan rentojen kimppujen sekä tulppaanien kera. Maljakko on minusta kaunis tyhjänäkin, mutta jäin mietimään mihin kaikkeen olen itse maljakkoa soveltanut..ehkäpä voisin miettiä erilaisia vaihtoehtoja ja postata niistä.

      Poista