Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Lisää vihreää

Päivä on mennyt Kolilla ulkoilessa siis kävelyä, laskettelua ja maisemien ihastelua. Kolin maisemat antaa hienot puitteet aktiviteeteille ja aurinkokin antoi aihetta hymyyn. Päivän ulkoilun jälkeen on kiva laittaa takkaan tuli ja käärityä vilttiin. Lapset ehtivät jo valtaamaan sohvan viltteineen ja aloittivat katsomaan Muumit Rivieralla. Taidan itsekin etsiä tilaa olohuoneesta, jotta voin ihastella teekuppi kourassa takkatulta ja kuunnella muumien viisauksia elokuvan loppumetreiltä. Ajattelin kuitenkin ensin kertoa suosikki viltistäni. Viime keväänä etsin kotiin vilttiä, joka olisi kesäinen ja rento. Löysin pari pellavavilttiä, mutta ne ei ollut sellaisia jota hain. Pellavavilttien hinta oli todella hurja, eikä värikään ollut mieluinen. Luovutin, koska en halunnut mitään korviketta. 
Tänä keväänä kävin H&B Homella katselemassa Linumin uutuuksia. Suuren tuotemäärän seasta silmääni pisti rennon näköinen pellavaviltti. Rento viltti jonka olemus ei säikähdä rypyistä vaan suorastaan kaipaa niitä. Miellyttävän tuntuinen viltti, jonka hinta oli positiivinen yllätys ja pesuohje pelkkää extraa. Sisustusliikkeen hyllyltä löytyneiden vilttien värit eivät olleet meidän kotiin soveltuvia, mutta onneksi mallistosta löytyi lisää värejä. Vihreä tuntui pitkä aikaiselta ratkaisulta ja on osattautunut loistovalinnaksi. Tykkään väristä ja muut tykkää viltin pehmeydestä siis lapset ja pienempi koira. Hiukan mukavuudenhaluinen koiruli vaihtaa paikkaa auringon mukaan ja yhdeksi suosikki paikaksi on muodostunut tuo katiskatuoli viltin kera.


Rentoa illan jatkoa!

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Ihailen mattoasi, minkähän merkkinen se on . Kuinka iso ?
    Terveisin ahkera lukijasi

    VastaaPoista
  2. Matto on Korvelan ja ajattelin tehdä näistä kotimaisista matoista oman postauksen tällä viikolla. Maton koko on muistaakseni 230X250cm, tilasin maton Vepsäläiseltä asiakasillan alennusten lumoissa. Olen kuullut, että ihmisillä on Korvelan mattoja jotka on ollut heillä yli kymmenen vuotta siis kunnioitettava ikä matolle.

    VastaaPoista