Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Arvotaanko?

Kivijalkamyymälöiden asema on hiukan heikentynyt verkkokaupan myötä. Verkkokaupat mahdollistaa hintojen vertailun ja nopean toimitusajan. Mihin sitten tarvitsemme kivijalkamyymälöitä? 
Itse koen kivijalkamyymälät tärkeäksi ja haluan esitellä teille yhden sellaisen. Joensuussa sijaitseva H&B Home on sisustusliike, jonka tuotteita näkyy kodissani. Sisustusliikkeen runsas tarjonta on auttanut usein myös lahjan hankintatilanteissa. Vuosien saatossa on muodostunut asiakassuhde, joka tekee liikkeessä vierailusta sosiaalisen tapahtuman. Kuulumisten vaihtamista ja keskusteluja sisustuksesta.   
    Perjantaina kävin liikkeessä lakanaostoksilla ja samalla nappasin muutaman kuvan liikkeestä. Kuviin taltioitui liikkeessä myytäviä suosikkimerkkejäni kuten Linum ja Balmuir. Uusien tuotemerkkien joukossa liikkeeseen on tullut Lexington tuotemerkki, jonka tarjontaan olen tutustunut viime aikoina. Entiset lakanamme näyttää lähinnä Uuno Turhapuron paidalta joten uusien lakanoiden hankinta tuli ajankohtaiseksi. Lakanoiden hankintaa miettiessäni liikkeen omistaja suositteli kokeilemaan kyseistä merkkiä tuotteiden kestävyyden ja mukavuuden vuoksi. Kotiimme matkanneet lakanat pääsevät pian käyttöön ja voisin ottaa valitsemistani lakanoista kuvia blogiin. Liikkeen merkeistä Linum loistaa runsaalla tarjonnalla. Asia ei ihmetytä, sillä kyseessä on tuotemerkki, joka kestää aikaa ja käyttöä. Lapsi- ja koiraperheessä tällaiset tuotteet nousee suureen arvoon kestävyyden ja pestävyyden vuoksi. Sisustustuotteiden lisäksi  perheessämme suosioon on noussut Linum Sense pyyhkeet. Kesällä pyyhkeet ovat kovassa käytössä mökillä,  koska pyyhkeet kuivuu pikaisesti (jopa tiheiden uintikertojen välissä). Pieneen tilaan mahtuva Sense pyyhe on ollut kätevä myös leireillä, pelimatkoilla ja uimahallireissuilla. 

Ystävänpäivä- ja laskiaisviikonlopun kunniaksi käynnistän arvonnan, jonka palkintona on Linum Sense pyyhe. Pyyhe näkyy alapuolella olevassa kuvassa ja on väriltään harmaa eli tuo vasemman puoleinen (kuva Linum). Arvontaan voi osallistua lauantaihin 21.2.2015 klo 24.00 saakka. Arvonnassa on olet mukana kommentoilla tähän postaukseen ja kertomalla mitä asioita sinä arvostat kivijalkamyymälöissä. 


Arvonta on toteutettu yhteistyössä sisustusliike H&B Homen kanssa.

60 kommenttia:

 1. Arvostan pienissä liikkeissä henkilökohtaista palvelua ja myyjien asiantuntemusta myytäviä tuotteita kohtaan.

  VastaaPoista
 2. Palvelua minäkin arvostan ja lisäksi sitä, että pääsee katsomaan ja kokeilemaan tuotteita luonnossa ja näkee niiden mittakaavan. Rupattelu mukavan henkilökunnan kanssa tietysti kruunaa ostoskokemuksen :)

  VastaaPoista
 3. Arvostan sisustusta
  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 4. Arvostan henkilökohtaista palvelua ja ammattilaisen antamia vinkkejä =). Mukaan kivaan arvontaan!
  siinatar@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Ammattitaitoa arvostan, sitä ei voi saada verkkokaupasta.
  Kiva blogi muuten sinulla, kivasti kirjoitat.
  Terv Piko mummeli

  VastaaPoista
 6. On kiva nähdä tuotteet livenä. Liikkeestä saa myös ideoita kauniista asetelmista. Liikkeestä ottamaasi kuvat ovat tosi kauniita. Valikoima näyttää todella laajalta.

  Jos siirrämme kaikki ostoksemme verkkokauppoihin, katoavat kivijalkamyymälät katukuvasta.

  Arvonnassa mukana.
  Tanja

  VastaaPoista
 7. Asiakkaan aito kohtaaminen, ystävällinen palvelu ja ammattilaisen vinkit ovat asioita, jotka saavat ainakin minut asioimaan liikkeessä uudestaankin. Toki tuotteiden hinta-laatusuuhteella on myös vaikutusta. Ja yhtä hyvin kuin ystävällinen palvelu saa palaamaan liikkeeseen, on huonolla palvelulla päinvastainen vaikutus.

  Olet ottanut kauniita kuvia, kuten muutkin blogisi kuvat ovat! Ehkäpä täytyy poiketa liikkeessa tutustumassa tuotteisiin lähemmin..

  Terveisin, Marika

  VastaaPoista
 8. Vaikka tunnustankin arjen oravanpyörässä hankkivani paljon nettikaupoista, niin juurikin H&B pelastaa sitten niinä kiireettöminä kaupunkipäivinä! "Kivijalka"kauppojen parhautta on mielestäni hypistely ja tuotteiden esillepanojen ihastelu sekä tietenkin rupattelu henkilökunnan kanssa. Noita harmaita Linumeja meiltä löytyykin jo pari, siispä arvontaan mukaan tavoittelemaan pyyheperheen kasvua :)!

  VastaaPoista
 9. On ihanaa hypistellä tuotteita ja ihailla esillepanoa. Mutta hyvä myyjä on kaiken A ja O. Varsinkin jos sattuu olemaan oikein samanhenkinen asiakkaan kanssa, voi saada ihan mielettömiä juttuja aikaiseksi!
  /TinttiB

  VastaaPoista
 10. Arvostan henkilökohtaisen palvelun lisäksi sieltä löytyviä pienten käsityöyrittäjien tekemiä yksilöllisiä yksittäiskappaletuotteita, joita ei tule vastaan jokaisessa kaupassa ja joita ei ketjumyymälöistä edes saa.
  Sasa - sasamaarit@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Arvostan kivijalkamyymälöissä tuotteiden persoonallista valikoimaa.
  MaaritN

  VastaaPoista
 12. Houkutteleva tunnelma syntyy kokonaisuudesta, johon kuuluu tietysti upeat esillepanot, joissa eri merkkien tuotteita on sekoitettu suloisesti keskenään, tuoksut, sopiva musiikki, lattian narina tms. liikkeeseen yhdistettävä äänimaailma. Saisiko maunkin yhdistettyä - hyvä kahvi, tee tarjolle niin asiakkaat eivät voi enää vastustaa =D Ja tietysti persoonallinen ja aidosti innostunut henkilökunta.

  Raaka totuus kuitenkin on, että kivijalkamyymälän kohdalla houkuttelevuus lähtee hyvästä sijainnista ja autoilevan ihmisen kohdalla parkkimahdollisuudesta.

  VastaaPoista
 13. Kivijalkamyymälöissä parasta on se rauhallisen seesteinen tunnelma, jota isommissa liikkeissä ei voi saavuttaa. Usein myös omistaja on paikalla, joten tilaustuotteista sopiminen on helppoa. Shoppailu on kokonaisvaltainen nautinto, eikä ole ollenkaan ihmeellistä juoda kupponen kahvia samalla kun ihailee kaikkea kaunista.

  maarit.lahti@welho.com

  VastaaPoista
 14. Palvelua sekä tuotteiden tuntua, näköä todellisuudessa. Ei tarvitse arvailla, minkälaisia tuotteet ovat, eikä siten myöskään pettyä, kuten verkkokauppaostoksissa toisinaan käy.

  VastaaPoista
 15. Henkilökohtaista palvelua, käytännönvinkkejä ja vastauksia mieltäaskarruttaviin kysymyksiin.

  VastaaPoista
 16. Kivijalkamyymälässä (varsinkin sisustus -sellaisessa) käynti on kokonaisvaltainen nautinto! Tuotteiden kaunis esillepano antaa jo sinällään ideoita sisustukseen, ja tuotteen laadun näkee ja tuntee heti ilman arvailua. Varsinkin tekstiileissä on vaikea kuvasta päätellä kankaan laatua ja värikin saattaa poiketa riippuen kuvauksen valaistuksesta. Teemme ystävättäreni kanssa säännöllisesti sisustuskauppakierroksia, ne ovat aivan ihanaa vaihtelua arkeen!
  AnneliP

  VastaaPoista
 17. Palvelua, tunnelmaa ja henkilökohtaisuutta. Myös se, että pääsee hypistelemään itse tuotteita.

  VastaaPoista
 18. Arvostan eniten hyvää palvelua. Useimmiten myyjällä on intohimoinen suhde myymälän tuotteisiin.
  Katja

  VastaaPoista
 19. Hyvää asiakaspalvelua ehdottomasti!
  Henna

  VastaaPoista
 20. Kivijalkamyymälöissä arvostan henkilökohtaista palvelua, tarkaan harkittuja tuotteita ja laatua. Pienissä putiikeissa on aina omanlaisensa tunnelma ja intiimiys. Jättimarketit ovat itselleni kauhistus ja ruokaostoksetkin on ihana tehdä kauppahalleissa, torilla ja lähikaupoissa. Ulkomailla olenkin aina taivaissa :)
  Anna

  VastaaPoista
 21. Arvostan hyvää, osaavaa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua sekä yksilöllistä tuotevalikoimaa.
  lmattss@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Tykkään hypistellä tavaroita ja ostokset saa heti. Lisäksi usein jos jotain ei löydy, pystytään monia tuotteita tilaamaan asiakkaan pyynnöstä.

  VastaaPoista
 23. Palvelu (tarvittaessa) sekä se että myymälässä tuotteet näkee oikean kokoisina.

  hannele.lang@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Kyllä se on palvelu. Tuttu myyjä monesti tietää mitä suositella ja mistä saattaisin olla kiinnostunut.

  villailonablog@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Arvostan ennen kaikkea henkilökohtaista palvelua ja myyjien asiantuntemusta myytävistä tuotteista. Lisäksi tykkään siitä, että tuotteen näkee livenä. -Anu
  (markkanen.anu@gmail.com)

  VastaaPoista
 26. Arvostan henkilökohtaista palvelua ja myyjien asiantuntemusta. Tuotteet on myös kiva nähdä ennen ostopäätöstä, niin ei tule pettymyksiä.

  -Annika-

  VastaaPoista
 27. Arvostan sitä,että minua palvellaan henkilökohtaisesti ja se on myös tärkeää että pääsee hiplaamaan tuotteita.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Arvostan sitä,että minua palvellaan henkilökohtaisesti ja se on myös tärkeää että pääsee hiplaamaan tuotteita.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 29. No ilman muuta asiantuntevaa palvelua! Tekstiilien kohdalla myös mahdollisuutta hypistellä kangasta.

  VastaaPoista
 30. Kunnon palvelua ja tuotteiden hypistelyä ei nettikaupat korvaa.
  pia_smolander@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Palvelua, sitä, että voin keskustella asiantuntevan myyjän kanssa tuotteista ja sitä, että pääsen hiplaamaan :).

  VastaaPoista
 32. Persoonallinen valikoima ja oman valikoiman tuntemus erottaa ketjuliikkeistä. Koilis

  VastaaPoista
 33. Henkilökohtaista palvelua ja yksilöllistä valikoimaa.
  riitta.m.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 34. Hyvää palvelua ja hypistelyä sekä inspiroivia stailauksia.
  annakaisa.honkonen@gmail.com

  VastaaPoista
 35. Henkilökohtaista palvelua jos sitä tarvitsen ja haluan. leenmatt@luukku.com

  VastaaPoista
 36. Kaunista esillepanoa, tunnelmaa sekä palvelua.
  anne.puumala@anvianet.fi

  VastaaPoista
 37. Käyn paljon kivijalkaliikkeissä, siellä näkee tuotteet livenä ja läheltä.
  Palvelu ja vinkit ovat tärkeitä.

  JaanaCa

  VastaaPoista
 38. Arvostan sitä,että saan tehdä ostopäätökseni kokeilemalla, tuntemalla ja joskus tuoksuttelemalla näin ollen on todella tärkeää suosia oikeita putiikkeja! -janica

  VastaaPoista
 39. Mikään ei voita tuotteiden tunnustelua ja ihastelua paikanpäällä jossain kaupassa :)

  VastaaPoista
 40. Kokonaisvaltainen kokemus on mielestäni kivijalkakaupassa erilainen kuin esimerkiksi isossa tavaratalossa nettikaupoista puhumattakaan. Erityisesti pidän siitä, millaisen fiiliksen kivijalkakaupat luovat kaupunkikulttuuriin.

  VastaaPoista
 41. Arvostan palvelua, persoonallisuutta ja sitä, että tuotteen näkee livenä
  mirkkulainen@luukku.com

  VastaaPoista
 42. Arvostan ennen kaikkea palvelua sekä viehättää esillelaittoa!
  mmyheartishere@gmail.com

  VastaaPoista
 43. Arvostan pienissä myymälöissä henkilökohtaista palvelua ja mahdollisia vinkkejä ja tietoa tuotteista, joita joskus suurissa myymälöissä on hankala saada.
  -Taina-

  VastaaPoista
 44. Parasta kivijalkamyymälöissä on fyysinen kontakti itse tuotteeseen. Näkee heti miltä se näyttää ja pääsee kokeilemaan tuntumaa. Lisäksi se on useimmiten ainakin heti mukaan otettavissa. Ja parhaassa tapauksessa hyvän myyjän sattuessa kohdalle palvelu piristää koko päivää.

  Maija
  emariaem@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. Minullekin on tärkeää, että näen tuotteen livenä ja kaupan päälle saan henkilökohtaista palvelua! Usein myös kauniissa liikkeessä käyminen on myös arvoisensa kokemus, minä ainakin kovasti nautin kaikesta kauniista ympärilläni! Onneksi meiltä löytyy paljon kauniisti laitettuja myymälöitä, joissa on ilo pyörähdellä!
  Elisa

  VastaaPoista
 46. Kivijalkamyymälöissä tuotteeseen saa koskea ennen ostopäätöstä. Minulle tuotteiden tuntu on tärkeää.

  T. Heidi. R

  VastaaPoista
 47. Minulla on kivijalkamyymälässä asioimiseen myös ihan periaatteellinen syy. Haluan pienten liikkeiden pysyvän pystyssä, työllistävän, rikastavan kaupunkikuvaa. Mitä siitä tulisi jos kaikki kauppa olisi verkossa. Pah ja pöh!
  pauleceb@gmail.com

  VastaaPoista
 48. H&B liikkeessä on ihania leivonta tarvikkeita.★
  Ostoksilla käydessä ärsyttää kun Äiti jää pälpättämään.
  T: Tyttäresi♥

  VastaaPoista
 49. Voi tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöstä, on eri asia katsoa tuotetta nettisvuilta kun nähdä tuote livenä.
  mariah-79@suomi24.fi

  VastaaPoista
 50. Henkilökohtainen palvelu,ystävällisyys ja kaupassa on ihanaa kierrellä ja hypistellä ja sovitella.

  VastaaPoista
 51. Kommentti lähti ilman yhteytietoja. Eli annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Rakastan kaupoissa kiertelyä. Ja tietty asiallinen ystävällinen asiakaspalvelu ja kauniisti esillelaitetut tavarat ovat hyvä juttu. Sofia
  chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 53. Kivijalkamyymälässä arvostan henkilökohtaista palvelua ja kotoista tunnelmaa!
  Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 54. Kivijalkamyymälöissä on leppoisa ja henkilökohtainen palvelu! Siellä halutaan oikeasti myydä! T.Jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 55. Mitenkä muuten voi tutustua tarjontaa oikeasti.sannikas15@gmail.com

  VastaaPoista
 56. Pienet kivijalkakaupat ovat ihania <3 Joskus nuorempana ja ujompana saatoin tosin ahdistua niissä. Kauppiaan tai työntekijän jakamaton huomio tuntui kiusaannuttavalta. Tuntui siltä, että olis pakko ostaa jotain tai liueta vähin äänin. Mut enää en suhtaudu näin :)

  Tuotteiden näkeminen, hypistely ja kokeilu on tärkeää. Kivijalkakaupassa shoppaillessa ei myöskään tartte maksaa toimituskuluja. Henkilökunnan kanssa on usein oikein mukava jutella aiheesta ja sen vierestä :) Kauppa saattaa olla jo ihan olemukseltaan elämyksellinen paikka.

  VastaaPoista
 57. Kyllä ostosten teossa tärkeää on myös tunnelma, sitä ei suurista marketeista ja verkkokaupoista löydy. Arvostan palvelua ja sitä, että näen tuotteen omin silmin.
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 58. Viihtyisä kauppa on myös elämys! Saa hypistellä ja jutustella sekä voi kysyä tuotteesta myyjältä heti.
  kristapasm(@)gmail.com

  VastaaPoista