Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

maanantai 9. helmikuuta 2015

Pirteät magneetit


Työhuoneen siivous alkaa olla suoritettu ja lehdet päässeet jatkokäyttöön. Lehdistä poimin itselleni ideakuvia, joita voin fiiliksen mukaan vaihdella työhuoneen magneettitaululle. Taulu sai viikonloppuna myös uudet pirteät magneetit. Magneetit löysin uudesta Vitran myymälästä jossa pääsin käymään viikonlopun reissullamme. Magneettien idea on poimittu Charles & Ray Eamesin suunnittelemasta Hang it all naulakosta. Hauskat magneetit tuo väriä ja piristystä työhuoneeseen, erittäin onnistunut tuote. Lapsukaisetkin ihastelivat magneetteja, joten nähtäväksi jää milloin pallot saavat jalat alleen. Onnistuneesta minilomastamme ja kauniin kassin sisällöstä voisin kertoa huomenna lisää. 

Väriä ja iloa viikkoonne!

2 kommenttia:

  1. Yhdistinkin nuo pallerot instassa heti Hang it all -naulakkoon. Hauskat ja piristävät varmasti työhuoneen ilmettä! Itsekin olen täällä taas lasten sairaspäiviä viettäessä karsinut sieltä ja täältä rankalla kädellä ja kiikuttanut kirpparille ja jakanut kavereille/vanhemmille. Mitä mielihyvää turhasta tyhjentyneet hyllyt tuovatkaan :)!

    VastaaPoista
  2. Sanos muuta, en olisi voinut uskoa mikä vaikutus karsimisella on. Järjestelin työhuonetta iltaisin muiden nukkuessa, aika rentouttavaakin puuhaa. Iso osa omista lehdistäni annoin kaverin lapselle, hän tarvitsi niitä kotitaloustyötä varten. Uskompa, että lehdistä on nyt enemmän hyötyä, kuin aiemmin pölynkerääjinä. Minusta on kiva katsella kuvia työhuoneen seinällä ja uudet magneetit kuvien kaverina on aika namit!

    VastaaPoista