Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 20. helmikuuta 2015

Keväinen makuuhuonePellavalakanat ovat saaneet porttikiellon makuuhuoneeseemme, koska toinen meistä ei halua nukkua "santapaperissa". Tykkään kuitenkin materiaalina pellavasta ja sen rentoudesta. Elämässä on tehtävä kompromisseja, joten lakanamme ovat jatkossakin muuta materiaalia kuin pellavaa. Pellava kuitenkin hiippaili makuuhuoneeseemme, tällä kertaa sänkypeiton muodossa. Pellava tuo rentoutta ja keväistä tunnelmaa huoneeseen, jossa sänkypeiton virkaa toimitti aiemmin pörröinen torkkupeitto. Tällainen on mieluisan näköinen petaus itselleni ja sänkypeitto antaa suojaa valkoisille lakanoille.


Linumin pellava sänkypeitto on saanut kaverikseen uudet lakanat. Lakanat ostin H&B Home sisustusliikkeestä ja ne ovat merkiltään Lexington. Sisustusliikkeen omistaja suositteli tuotemerkkiä josta hänellä on henkilökohtaista kokemusta. Erityisesti laatu ja mukavuus on asioita jonka vuoksi hän suositteli Lexingtonia. Lexingtonin valikoimasta löysin mieluisan näköiset lakanat, joten kaikki kriteerit täyttyivät ja lakanapohdiskelu sai päätöksen.
Uusien lakanoiden kanssa makuuhuoneen väritys on aika harmaa voittoinen, mutta harmoninen. Tällaisella värittömyydellä erilaiset materiaalit tulevat minusta paremmin esille. Huone näyttää aika houkuttelevalta, mutta vielä ei ole kuitenkaan aikan pujahtaa lakanoiden väliin. Illan ohjelmassa on huomisten syntymäpäivien valmistelua ja siivousta. Voisin jatkaa hommia pöytäliinan ompelemisella eli saumuri surisemaan.


Rentoa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Itse puolestani petasin juuri lakanat, joissa puolet pellavaa loput puuvillaa. Jännitti kamalasti saavatko ne tuon samaisen santapaperituomion niin monen "blogimiehen" suusta olen tuon kuullut. Mutta nepä saivatkin tuomion "aika mukavat". Päiväpeiton vaihtoa oon itsekin miettinyt ja jotain rennompaa oisin vailla. Itsekin tykkään enemmän jättää kauniit pussilkanat näkyviin. Mukavia juhlavalmisteluja sinne! Täällä hurahti ilta Risto Räppääjän tahtiin ja nyt täälläkin hurahtaa vielä ompelukset käyntiin :).

  VastaaPoista
 2. Tuo Linum sänkypeitto on todella ihana ja pysyy tosi hyvin paikallaan. Itseä ärsytti pellavalakanoissa, kun ne tahtoivat liusua pois peiton päältä. Kerro kokemuksia ostamistasi lakanoistasi, kuulostavat hyvältä. Meillä juhlitaan huomenna kuopusta itseilkimys-teemalla. Kaapista löytyi aiheeseen sopiva kangas josta ompelin liinan ruokapöydälle..välillä karkaa käsistä nää synttäreiden valmistelut..( ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Jotenkin tunnistan tuon mopon karkaamisen, aina edellisenä päivänä yötä myöten tulee värkättyä, kun koko ajan syntyy uusia ideoita. Meillä on vuoden synttäriruljanssi edessä parin kuukauden päästä, kun molemmat tytöt ovat huhtikuun tyttöjä viiden päivän erolla. Täytyy laittaa tuo päiväpeittoasia harkintaan, pellavainen olisi juuri ihanan rento ja näyttää sopivan hyvin yhteen vähän tuhdimman päädynkin kanssa. Meitäkin kun saattaa Briteissä lykästää sängynpäädyllä :).

   Poista
  2. Syntymäpäiväteemst antaa hyviä ideoita tehdä lasten kanssa kaikkea kivaa, kuten askertelua ja leipomista. Sänkypeitosta tykkään kovasti ja Ihastuin Linumin uuteen pellavatorkkupeittoon, se olisi ihana kevääksi kotiin ja kesällä voisi viedä mökille.

   Poista