Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

keskiviikko 22. huhtikuuta 2015

Värikokeilua


Tykkään paljon erilaisista väreistä, mutta oman kodin sisustuksessa olen tottunut käyttämään lähinnä vihreää ja sinistä. Sininen ja vihreä väri ovat itselleni tietynlaiset turvavärit, löytyväthän ne luonnostakin. 
Välillä ei kuitenkaan tee pahaa poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla muitakin värejä. Viime viikolla siirsin olohuoneeseen vaaleanpunaisen tyynyn lastenhuoneesta. Lisäripaus vaaleanpunaista tulee sisustuslehden ja kukan muodossa. Juuri sopiva määrä vaaleanpunaista, ei liian imelää mutta sopivan pehmeää.   


Tummansininen on yksi suosikkiväreistäni ja erityisesti vanhoissa esineissä se näyttää miellyttävältä. Tummansinisen Arabian kukkaruukun olen ostanut joskus antiikkiliikkeestä, tyynyliina on Linumin ja sohvapöydällä oleva vati on vanhempieni häälahja lähes neljäkymmenen vuoden takaa. Kulhon sain lainaan äidiltäni, mutta samantyylinen olisi kiva hankkia itsellekin tai toivoa vaikka äitienpäivälahjaksi.2 kommenttia:

  1. Ihanat sivut... hyviä kuvia ja kirjoituksia. Kotinne näyttää niin hyvältä. Itselläkin nyt keväällä halu kokeilla värejä kun muuten koti niin vaalea.
    T. Riikka K

    VastaaPoista
  2. Kiitos Riikka! Keväällä koti tuntuu kaipaavan väriä, kun ulkonakin on vielä niin "karua". Onneksi lumet alkaa sulaa ja kevät etenee kovaa vauhtia. Tein viime kesänä hiukan kukkapenkkeihin laajennusta ja odotan innolla miltä "puutarhani" näyttää kesällä.

    VastaaPoista