Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

lauantai 18. huhtikuuta 2015

Aarre


Suomalaisen lampaanvillaa, joka kehrätään Mikkelissä Pirtinkehräämössä. Värit lankoihin tulevat lampaan omista sävyistä: valkeaa, luonnonmustaa sekä harvinaista ruskeaa villaa sekoittamalla saadaan eriasteisia sävyjä. Luonnonläheisistä väreistä tehdyistä langoista taitava Hannele Rusila suunnittelee kauniita tuotteita. Koneiden avustuksella hän valmistaa tuotteet, siis kotiteollisuutta, joksi hän työtään kutsuu. Shaali, joka tuo palan luontoa kotiimme. Valmiissa tuotteissa on vielä hiukan villan rasvaa, joka tekee tuotteista pehmeitä. 


Hannele Rusilan tuoteperhe on kasvanut Aarre- shaalilla, jonka ruutukuosi on taidokkaan työn tulosta. Shaaleja saa kahdessa koossa, iso shaali on kooltaan 140 X 210 cm. Pienempi ja hiukan ohuempi shaali on mitoiltaan 70 X 180 cm. Täysin kotimainen tuote, on hieno lahja itselle tai äidille. Tuotteita  saatavilla Hannelen verkkokaupasta


Blogiyhteistyö

7 kommenttia:

 1. Kyllä osaa olla kaunis kuvakertomus! Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia Hannele, kauniita tuotteita on kiva kuvata ( ;

   Poista
 2. Olen samaa mieltä Hannelen kanssa. Kuvat ovat inspiroivia. Aarre on tuotteena ihana yhdistelmä vanhaa ja uutta-tykkään. Meillä on käytössä erityisissä juhlahetkissä ihana Hannelen valmistama Lumihiutale pellavapöytäliina. Sekin on sellainen kodin aarre (ollut juhlistamassa kattausta esim. ristiäisissä).
  Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hannelen tuotteet on aarteita joita on kiva kuvata ja ne tuovat kotiin persoonallisuutta. Musta-harmaa shaali löysi paikan olohuoneestamme ja näyttää siellä erittäin hyvältä. Ensi viikolla voisin kuvata shaalin osana olohuoneemme sisustusta ja huomenna on luvassa kiva arvonta.

   Poista
 3. Kuvat tuovat upeasti esille Hannelen käsitöiden hengen: maanläheisyyden, lämmön ja kauneden - olette kyllä uskomattoman taitavia molemmat. Ei voi kuin ihailla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Hannelen uraa on ollut mahtava seurata lähietäisyydeltä. Hänen kannustaminen on rohkaissut itseäni ja yhteistyö vuosien varrella on ollut erityisen antoisaa itselleni. Kankaan suunnitteluprojekti oli erityisen mielenkiintoinen ja opettavainen kokemus. Hän on minulle esikuva jonka nostan silmissäni korkealle jalustalle.

   Poista
  2. Täällä yksi Hannele punastelee onnesta ja mielihyvästä!
   Voin vain todeta, että Marja puolestaan on aina tuonut esille oman paikkakuntamme taitoja - itse olen kokenut olevani hänen listallaan eturivissä. Sellainen kannustaa ja palkitsee!
   Mie olen puolestani päässyt seuraamaan hänen huimaa kehittymiskykyään ja -haluaan. Marjassa on potkua ja päässään pyörii tuoreita ja kivoja ideoita.
   Yhdessä mennään ja se on hyvä. Toinen oppii ja saa tukea toiseltaan

   Poista