Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

torstai 2. lokakuuta 2014

Hamstraajako?



Jotkin esineet kulkevat mukana kauan ja niin on käynyt myös marmorisille kynttilänjaloilleni. Sain ne pienenä tyttönä suunnistuskilpailuista palkinnoksi. Silloin ne pääsivät lapsuuden kotini kirjahyllyyn. Sieltä ne ovat matkanneet opiskeluasuntojeni kautta nykyiseen kotiini. Välillä ne ovat olleet pahvilaatikossa säilössä, mutta joitakin vuosia sitten taisin laittaa pahvilaatikon menemään. Muistelen, että pahvilaatikossa oli tarra, jossa luki D10RR (tytöt 10v. rastireitti). Joten taitaapi kynttilänjaloilla olla ikää jo hiukan yli kaksikymmentä vuotta.


 Näistä vuosista viimeisimmät ne ovat olleet kovassa käytössä. Olen huomannut, kuinka tällaisia kynttilänjalkoja on ilmestynyt blogikoteihin niinkuin muitakin marmorituotteita. Usein lukee, että tuotteet ovat löytöjä kirpputoreilta tai lapsuudenkodeista. Marmori on vieläkin kovassa huudossa ja materiaalina kaunis. Minulle kynttilänjalat ovat kiva muisto lapsuudesta ja ne ovat kuljettaneet myös pienen muiston harrastustani mukanaan.




2 kommenttia:

  1. Hahah! Minä olen saanut palkinnoksi samanlaiset! Ja yksi sarja tummiakin meidän vanhempien luota löytyy :). Marmorivillityksen alkaessa hiukan harmitti, etten ollut noita säilyttänyt.

    VastaaPoista
  2. Ja vieläköhän samoista suunnistuskisoista..itselläni ei ole jemmassa muita palkintoja kun nää, mut ei ole mennyt säilytys hukkaan.

    VastaaPoista