Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 31. lokakuuta 2014

Kultaa olkkariin


Kerroin edellisessä postauksessani Taikasormi-messuista. Messuilta on kiva hakea ideoita askarteluun ja käsitöiden tekoon. Messuilta löytyy myös kivoja tarvikkeita ja ohjeita askerteluun. Itse ostin kultaisia lasipillejä joiden mukana sain ohjeen lasipillitähden tekemiseen. Saamassani ohjeessa oleva tähti oli hyvin yksinkertainen valmistaa ja ajateltiin kokeilla tähtien tekemistä myös lasten kanssa.


Ensi viikon torstaina järjestän Taitobussin kanssa yhteistyössä kolmannen käsityöiltaman. Iltamien aikana olemme tehneet emalikoruja ja tunnelmavalaisimia. Ensi torstaina on viimeisen iltaman vuoro ja silloin aiheena on lasipillit. Silloin ajattelin tehdä hiukan vaikeamman tähden kultaisista lasipilleistä. Mikäli sormeni taipuu ja tähti onnistuu, se pääsee olohuoneeseen kynttelikön kaveriksi. Mallailin tekemääni pikku tähteä kynttelikön viereen, minusta sopii siihen kivasti. Tähti on pieni pala joulua muttei liian jouluista, maltetaan vielä hiukan.  


Itselläni joulu kolkuttelee mielessä erilaisin ideoin. Ideoiden toteuttamista varten lähdemme huomenna metsään keräämään tarvikkeita. Hakusessa olisi männynkävyt, sammaleet ja kuusenoksat. Tarvikkeiden lisäksi toivon löytäväni metsästä myös suppilovahveroita keittoa varten.


Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

 1. Pitänee itsekin etsiä ohje ja ryhtyä tähden kokoamiseen. Kestääköhän hermot! Onko tähti hankala valmistaa? Ihailin juuri instan puolelta kauniita kakkujasi.
  Hyvää viikonloppua!

  Pirre

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähden ohje löytyy ilmeisesti Ihana-askartelulehdestä. Voin yrittää tehdä jonkinnäköistä ohjetta blogiin.

   Poista