Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 18. syyskuuta 2015

Pala kartanoa

Haaveillaan, kun se on niin kivaa. Yksi haave, joka ei koskaan tule toteutumaan on oma kartano. Mielessään voi sisustaa kartonoa ja taitaa jokunen kotimme sisustusesinekin olla sellainen, joka istuisi myös kartanon sisustukseen. Jotkut haaveet kuitenkin on toteutuvat tämän syksyn aikana ja yksi niistä on olohuoneemme lattia. Uudesta lattiasta olen pitkään haaveillut ja mikäli kaikki menee putkeen (harvoin rakennus alalla), niin meillä on syysloman jälkeen uusi lattia. Parkettia läheiseltä tehtaalta, Karelia parketin kartanoa tammisena. Taidan olla hiukan malttamaton ja mallasin parkettia meidän olohuoneeseen. Näyttää niin kauniilta, että oli pakko napata muutama kuva kokeilustani. 


Näiden kuvien myötä toivottelen hyvää viikonloppua ja suuntaan keittiön puolelle kakkuja väsäämään. Huomenna juhlitaan keskimmäisen synttäreitä ja sankarilla on selkeät visiot kahvipöydän antimista.

4 kommenttia:

 1. Oot kyllä niin aikaansaapa ja teillä on aina superkaunista ja siistiä. Mulla taitaa olla perjantain epätoivo, kun koti on kiireiden takia ihan kaaos ja tänään en jaksanut laittaa tikkua ristiin sen eteen. Eikä meillä ole edes lapsia :)

  Muuten tosi kaunis tuo uusi lattiamatsku, tilasta tulee varmasti superfreesi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään siisteydestä ja puhtaudesta, mutta se ei oikein toteudu tällä kokoonpanolla. Iso talo, kaksi sisäkoiraa, lapset ja mies eivät ole helpoin yhtälö. Usein ummistan silmäni ja keskityn olennaisiin asioihin elämässä. Bloggaaminen tuo iloa ja kuvakulmat voi valita kodin siisteyden mukaan. Odotan niin innolla lattiaremonttia,olen kauan haaveillut rauhallisesta lattiasta. Ihastelin juuri blogikuviasi, teilläkin on niin kaunis koti ja ihana uusi keittiö.

   Poista
 2. Kivalta näyttää tuo Kartano. Meillä tämä päivä ollut keskimmäisen synttärihulinaa, pian siivoilen jäljet pois. Sisustelut jäivät vähemmälle tänä viikonloppuna, mutta onneksi ideat muhivat jo ensi viikonloppua varten. Mukavia juhlia teille,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, odotan innolla remonttia ja itseasiassa tänään tajusin että syyslomaan on enää kolme viikkoa. Meilläkään ei ole juuri sisusteltu vaan juhlittu ja ulkoiltu. Ihana päivä takana, nyt täytyy nauttia kauniista syyspäivistä ja sisustella sadekelillä. Hyvää alkavaa viikkoa!

   Poista