Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

tiistai 1. syyskuuta 2015

Hei hei elokuu


Tänään on aloitettu taas kalenterista uusi sivu ja on aika astua kohti syksyä. Syksyn pimeys alkaa näkyä jo iltaisin, mutta onneksi elokuu antoi meille valoa ja kesän tunteen. Valtavan kauniit ja lämpöiset päivät antoi virtaa, jolla jaksaa tallustaa kohti talvea. Näiden lämpimien säiden jälkeen on aika nauttia raikkaasta luonnosta ja sen antimista. Toivotaan, että tänä vuonna saadaan suppilovahverosatoa ja näin saisin jakaa pari sienipainotteista ruokavinkkiä teille.
 Syksy tekee myös sisustus- ja valaisinasiat ajankohtaiseksi, joten niitä on varmastikin tarjolla runsaasti. Lokakuu tuo kotiimme pienimuotoista remonttia ja siitä voisin lähipäivinä lisää. Onko teillä postaustoiveita mielessä?

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Minusta olisi kiva nähdä, miltä puutarhanne näyttää syksyllä ja millä perusteella valitset aina uusia kasveja. Vaikuttaako esim. kukan käytettävyys leikkokukkana valintaan?
  Mistä saat ideasi sisustukseen ja kuinka paljon aikaa käytät kodin laittamiseen. Ruokaohjeitakin olet postaillut - helpot ja maukkaat arkeen soveltuvat ohjeet olisivat aina mielenkiintoisia.
  Tykkään kuvistasi ja esim. tässä kuvassa näkyvä pyyhe on kaunis.
  Matleena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puutarhaa on tarkoitus kuvata kunhan ehtii ja olisi poutapäivä. Kuvien kera samaan postaukseen voisin ympätä tietoa kasvivalinnoistani. Ruokaohjeita ja sisustusideoideni kohteita voisin yrittää postata syksyn mittaan. Pyyhe on Rusilan Hannelen Möhkö-pyyhe, todella kaunis!

   Poista