Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

maanantai 28. syyskuuta 2015

Arvonta viikon alkuun


Tunnelmalliset syysillat ovat parhaimmillaan hyvässä seurassa ja maukkaan ruoan äärellä. Pöytään pataruokaa sekä muita metsänantimia ja kaiken tämän kruunaa kiva kattaus. Hyvänä esimerkkinä nämä Linumin syysmalliston kuvat, joista ajattelin poimia inspiraatiota syksyn kattauksiin. Kuvien tyyliset rennot kattaukset ovat minun mieleen ja tällä hetkellä myös tummat sävyt kolahtavat erityisen paljon. 


Niin kauniita ja inspiroivia kuvia, joissa näkyy erityisen onnistunut Linum syysmallisto. Joitakin syysmalliston tuotteita olen kotiuttanut H&B home sisustusliikkeestä meidän olohuoneeseen. Mikäli arpaonni suosii, niin Linumia kotiutuu myös sinun olohuoneeseesi tyynynpäälisen verran. Hyvin alkaneen viikon myötä käynnistän arvonna, jonka palkintona on *Linum Brooklyn (vihreä) tyynynpäällinen (tyynynpäällinen näkyy alla olevassa kuvassa, tyynypinon päällimmäisenä). Tyynynpäällisen arvontaan osallistut kommentoimalla ja kertomalla oman suosikkisi Linum syysmallistosta. Arvontaan voit osallistua 10.10.2015 klo 23.59 saakka.

*blogiyhteistyö

16 kommenttia:

 1. Linumin sänkypeitteet ihastuttavat nyt erityisesti. -koilis-

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo arvottava tyynynpäällinen näyttää ihanalta, pinta eläväinen ja pehmoisen oloinen.
  visunen@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Vihreät kolahtavat ja kovaa tänä syksynä. Aiemmin sametti on tuntunut vieraalta, mutta juuri nyt se on nousemassa pellavan rinnalle suosikiksi. Sanoisinkin samettisen tyynynpäällisen suosikikseni.

  VastaaPoista
 4. Mulle on eniten kolahtanut ehkä se vihreä samettipeitto, vaikka sellaista tuskin ikinä uskaltaisin kotiini ostaakaan. Samoin matot tosi kauniita. Mutta jos pitkällä ajattomalla tähtäimellä, niin maanläheiset pellavaviltit on mieleen. Tuo tyyny olisi kaunis tähän tulevaan talveen, toisi kivaa vivahdetta syksyn ja talven olkkariin.

  VastaaPoista
 5. Nuo tyynynpäälliset on kaikki tosi kivoja! Vihreä väri iskee kyllä varsinkin nyt syksyllä :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Kyllä tuo sametti materiaalina ja vihreässä värissä yllättäen kolahtaa eniten. Pieninä palasina ja juurikin tyynynpäällisissä uskaltaisin kokeilla;)
  Muutenkin Linumin syksyn tyynynpäällisissä on monta kuosia ja väriä, joita täytyy vakavasti harkita. Ihanasti uudistunut mallisto!

  sannakoo

  VastaaPoista
 8. Linumin mallisto on kaunis. Värit ovat syksyisen tunnelmalliset. Ostinkin jo syysmallistosta ruskea-harmaan tyynynpäällisen. Ottaisin mielelläni toisenkin, jos onni suosii.
  seijarn@gmail.com


  VastaaPoista
 9. Moikka, erinomainen arvonta harmaaseen viikkoon! Linumilta nappaisin olkkariin sopisia tyynynpäällisiä, vaikkapa viheräsävyisinä,

  terkuin Sari

  VastaaPoista
 10. Samettipeitto olisi mahtava! Tuo tyynynpäällinen miellyttää myös. :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista
 11. Toivottavasti syyslomalla ehtisi käymään H&B Home -liikkeessä tutustumassa mallistoon. Siinä on tietysti omat vaaransa:), mallisto on onnistunut. Mukana arvonnassa.
  Tanja

  VastaaPoista
 12. Samettipeitto osui silmiini.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Samettipeitto osui silmiini.
  hamalainentm@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Himoitsen tuota vihreää päiväpeittoa.

  VastaaPoista
 15. Itse ihastuin kuvaston ihaniin, muhkeisiin villamattoihin...
  T. Mirva P.

  VastaaPoista
 16. Village tyynynpäälliset harmaana, sinisenä, vihreänä ja nimenomaan yhdistellen ovat suosikkejani. Vaan kylläpä on kiva syysmallisto värien sekä materiaalien puolesta.
  Mukana arvonnassa
  flight(at)luukku(piste)com

  VastaaPoista