Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

maanantai 26. lokakuuta 2015

Huputettu


Syksy on tuonut tullessaan pimeät illat, jolloin viihtyy ruokapöydän ääressä läheisten kanssa. Iltoja jolloin nostetaan hirvipotti ja muut metsänantimet pöytään. Keskustelujen myötä aika rientää huomaamatta pitkälle iltaan, mutta mikäs on istuessa mukavilla tuoleilla. Valantin Kaveri tuolit on erittäin hyvät istua ja Hannelen ompelemat huput lisää istumamukavuutta entisestään. Huppujen ulkonäkö tuo tilaan kaipaamaani rentoutta ja lämpöä, näihin olen kyllä erityisen tyytyväinen.   


Ruokapöydällä on usein Kaymetin tarjotin, jonka olen ostanut Sisustuksen koodista. Kesällä tarjotin toimi ruokien sekä astioiden kuljettamiseen ulos, eilen se sai kaverikseen lapsen syntymäpäiväkakun ja tarjottimelle on kiva koota asetelmia kauniista esineistä. Pienempi tarjotin voisi toimia lahjana ja siihen johon voisi koota, vaikka juustoja tai hedelmiä. Muistelen, että tarjottimia löytyy myös messinkisenä, joka sopisi myös joulun aikaan tai miksipä ei isänpäivälahjaksi. 


2 kommenttia:

 1. Tuo tarjotin on myös oma lempparini :) kiitos vaan taas linkkauksesta meille! Näyttää muuten tosi kivalta teidän olkkarin uusi lattia, olen sitä yrittänyt kuvista kurkkia. Ihania postauksia olet taas tehnyt.

  Mahtista viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teiltä on saanut hyvää palvelua ja toimitukset kulkee näppärästi, joten kiva viestiä asiasta muillekin. Olohuoneen lattiaan olen todella tyytyväinen, sen pinta on erittäin samettinen ja puu pääsee pienen kiilotasteen vuoksi hyvin esille. Kiitoksia mukavasta kommentista!

   Poista