Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

sunnuntai 11. lokakuuta 2015

Jyhkeä sivupöytä (arvonnan voittaja)


 Pitkään olen etsinyt ja miettinyt pientä pöytää egg-tuolin viereen, mutta mieleistä ja sopivan hintaista ei ole tullut vastaan. Viimein löytyi ratkaisu, kun siskoni luovutti palan hirttä heidän talostaan tai siis talon rakennuksesta yli jäneen pöllin. Kaunis on heidän talonsa ja hyvältä näyttää hirsi myös olohuoneessamme. Pöytä saa ainakin pehmusteet alleen ja voi olla, että siistin sitä hieman. Nyt on hyvä laskea kahvikuppi sivupöydälle ja "kohta" voi glögikaudenkin aloittaa. Malta kuitenkin odottaa vielä kuukauden ja kehitellä jotain käsitöitä glögikupposen äärellä tehtäväksi. Tämän vuoden Blossa glögin pullo näyttää oikein hyvältä,sopii meidän kotiin mainiosti ja makukin lupaa hyvää. 
  

Tuolin syleilyssä näkyy meidän *Linum brooklyn tyyny ja sain arpoa sellaisen myös teidän kesken. Arvonnan suoritti Random.org, joka heitti numeron viisi ja tämä numero osui nimimerkkiin Amelia. Onnittelut voitosta Amelia!


 *blogiyhteistyö


4 kommenttia:

 1. Mainio sivupöytä! Rouhea puu tuo kivasti kontrastia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin ja varsinkin tuo musta väri sopii kauniisti puuhun. Rouhea puu toimii varmasti kivasti myös uuden lattian kaverina. Toivotaan, että lattiaremontti on valmis kun palaamme reissusta kotiin ;)

   Poista
 2. Minäkin kiinnitin huomiota tuohon kivaan kontrastiin valaisimen ja pöydän välillä! Hyvältä näyttää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirsi on kyllä kaunista ja niin myös siskoni koti, jossa on jätetty hirret kauniisti esille. Tykkään itsekin tästä uudesta sivupöydästä.

   Poista