Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

torstai 30. heinäkuuta 2015

Peili


Ostin itselleni syntymäpäivälahjaksi peilin. Peilistä näkyy hienostunut patina ja kauniit rypyt. Peilin kuvassa patinaa edustaa antiikkituoli, joka kotiutui meille alkukesästä. Se on löytö antiikkiliikkeestä, jossa ehdin poiketa auton katsastusta odottaessani. Kauniit ja rennot rypyt kuuluu sänkypeitolle, johon olen ollut erityisen tyytyväinen. Noihin molempiin olisi pyrkimys, naurun tuomia ryppyjä ja iän tuomaa patinaa. Ruotsista ostamani By Lassen Stropp- seinälenkit odottavat kiinnitystä, niinkuin myös tuo peili. Peili saa paikan ikkunaseinältä, näin se toimii myös ripustimena. Täytyy odottaa, että mies innostuu poraamaan. Sitten voisi ottaa parempia kuvia tuosta antiikkituolistani.

6 kommenttia:

 1. Ihanan ylellisen näköinen makuuhuone :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös makkarissa voi olla ripaus ylellisyyttä ( : Tuo tuoli ja sen väri on kyllä minun makuuni, kiva mauste selkeään sisustukseen.

   Poista
 2. Teidän koti on kyllä superkaunis. Tämä makuuhuoneen väriskaala ja tunnelma on aivan mieletön. Tykkään! :)

  Kiitos kivoista sanoistasi meidän liikkeestä.

  VastaaPoista
 3. Kiitoksia Anne. Tuntuu kivalta palata kesän jälkeen kotiin, vähän niinkuin kaikki olisi uutta. Teidän liikkeenne on kyl niin ihana, muualta ei löydy yhtä huippua sisustustyyny- ja tapettivalikoimaa. Näitä olisi kiva ihastella lisää blogin tai instagramin puolella.

  VastaaPoista