Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 3. heinäkuuta 2015

Kesällä
Kesäsuunnitelmat ovat vielä kovin avoinna. Pitäisi selvitä vielä sunnuntain rutistuksesta, sitten voisi huokaista ja miettiä lomapuuhia. Jotakin on jo kalenterissakin, mutta ei paljoa eikä oteta asiasta paineita. Nautitaan kesästä ja auringosta mikäli se paistaa meille. Yhden tavoitteen on lomalle luonut. Haluan laittaa lierihattuni päähän ja lähteä ongelle, eihän sen rentouttavampaa puuhaa voi ollakaan. Hyvällä tuurilla voi saada ruokakaloja, kuten ahvenia savustettavaksi. Kesäruokaa parhaillaan, kaveriksi uusia perunoita ja salaattia niin kesäistä. 


Kuvat makuukamarista käsin. Pellavapussilakana saa toimittaa päiväpeiton virkaa, kun ne ei meille petaukseen kelpaa. Seinälle saa kivasti tavaroita säilytykseen, rentoa ja lisää kivasti pienen mökin säilytystilaa. Kuvien rajaus suoritettu huolella, en kelpuuttanut kuviin makuukammarin nurkassa olevaa jauhesammutinta enkä sammutuspeittoa. Säilytyspaikka hiukan koominen, mutta nekin on oltava jossain kaiken varalta. Elämä on opettanut meidänkin perhettä, kaikkeen on hyvä varautua.

Rentoja kesäpäiviä! 

4 kommenttia:

 1. Kivalta ja harmoniselta näyttää teidän mökillä, olkoonkin osin tarkan kuvarajauksen ansiosta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tämä on mökkimme lempi näkymä ja pöydän ääressä on tullut vietettyä useita kahvitteluhetkiä järvimaisemaa ihaillen. Kaunis kesä lämpötilasta huolimatta, viime yönä olikin vain neljä astetta lämmintä.

   Poista
 2. Niin kaunista siellä, kesä oikein hehkuu noissa tunnelmissa. Pellavalakanat ovat parhautta, ei tarvitse koskaan huolehtia pakonomaisesta sängyn petaamisesta, eikä edes liiasta oikomisesta, rento tyyli sallii myös suurpiirteisen peiton ja tyynyjen pöyhimisen :)

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pellavalakanat on kyl niin rennot ja kauniit, sopii kivasti mökin rentoon tyyliin. Aitan myötä olemme pystyneet nauttimaan enemmän mökkeilystä ja tuntuu, että mökillä saa enemmän irti kesästä. Katselin blogistasi ihania kesäsisustuskuvia, niin kaunista. Kuvissa oli myös matto jonka huolisin erityisen mielelläni aittahuoneeseen.

   Poista