Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 15. toukokuuta 2015

Villaa jalkojen alla


Mökkimme kaipasi uutta mattoa, kun entinen juuttimatto oli valtava pölyn kerääjä ja teki pehmeään mäntylattiaan jälkiä. Maton etsinnässä ei kauaa nokka tuhissut, sillä markkinoille on tullut paljon kivoja mattoja. Eräs niistä on Linie Design Elliot- matto, josta olin nähnyt kuvia Sisustuksen koodin verkkosivuilla. Itselläni oli aiempaa kokemusta kyseisestä merkistä, joten se helpotti valintaani. Tilasin maton Sisustuksen koodista ja matkahuolto toimitti sen perille saakka. 


Matto on ollut jonkin aikaa käytössä ja olen valintaani eriyisen tyytyväinen. Paksu villamatto tuntuu kivalta jalkojen alla ja itse tykkään lueskella pehmeällä matolla. Erityisen mieluisaa luettavaa kolahti postilaatikkoon jokin aika sitten Glorian koti- lehden tiimoilta. Kauniita koteja, mökkejä ja erityisesti Pop Å nousi jutuista esiin. Kauniita tuotteita joita voisin sijoittaa myös mökillemme. Kuvassa näkyvä daybed ja Saanan ja Ollin tyynyliina sopisi kivasti mökimme sisustukseen. 
Turku taitaa kuulua kaikkine ihanuuksineen ensi kesän vierailukohteeksi. Taidan yhdistää huvin sekä harrastuksen ja pidentää Louna- Jukolan reissua. Vähän niinkuin ennakkotutustumista maastoihin tai ainakin lähistöön ja sisustusputiikkeihin.  


7 kommenttia:

 1. Näyttääpä teidän mökkinne kerta kaikkisen kauniilta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuija! Paras paikka viettää aikaa perheen kanssa, kaunis maisema avautuu ikkunoista ja ympärillä oleva puu rauhoittaa.

   Poista
 2. Onpas kiva tunnelma. Jotenkin tuo mänty näyttää mökillä niin trendikkäältä, pinnalla toki muutenkin. Tykkään!

  terkuin Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirret on kuusta ja lattia mäntyä, kuusi ei tummu niin paljoa kuin mänty. Puu rauhoittaa kummasti,siksi en oikein ymmärrä ihmisiä jotka maalaa mökkien seinät valkoiseksi. Puun lisäksi miellän värit osaksi suomalaista mökkiä, jotenkin ne vaan kuuluu sinne( ; Villa Ilona-blogin Liinan perheen ihanasta mökistä on juttu uudessa Gloriankoti-lehdessä, suosittelen.

   Poista
 3. Ihanan tunnelmallinen ja viihtyisä mökki! Tunnelman voi suorastaan aistia, runsaiden puupintojen luoman hyvän akustiikan ja raikkaan sisäilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pienihän se on, mutta sitäkin rakkaampi. Puu on kyllä mainio materiaali mökkirakentamiseen, rauhallista ja tarjoaa ihanan sisäilman jossa unikin maistuu maukkaamalta.

   Poista
 4. Kuvissa puu näyttää minusta aavistuksen/ ehkä jopa jonkin verran tummemmalta kuin livenä. Toivottavasti päästään ensi kesänä nauttimaan mökkitunnelmasta ja siitä teidän ihanasta rannasta. Innolla odotan mökkipostausten lisäksi kuvia teidän pihamaalta. Oma multakasa ei tunnu hupenevan.
  Matleena

  VastaaPoista