Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

perjantai 2. tammikuuta 2015

Sushia tarjollaJuhlistimme vuoden vaihtumista ystäväperheen kanssa kotonamme.
  


Illan aikana tuli herkuteltua kaikennäköistä ja yhtenä ruokalajina meillä oli sushit. Lapset olisivat halunneet tehdä sushit itse, mutta tällä kertaa mentiin helpomman mukaan. Tilasimme sushit Koko sushiravintolasta, joka sijaitsee Joensuun kävelykadulla. Sushien tilaaminen onnistui kätevästi ja kauniiden koristeiden lisäksi saimme maukasta syötävää. Tumma kattaus toi kauniit ja värikkäät ruoat hyvin esille. Liinan väri sai kehuja myös miehiltä, sillä se oli armelias lasten syömäpuikko kokeiluun. Soijakastiketta räiskyi hiukan liinalle, mutta ruokapöytä näytti siistiltä ruokailun jälkeenkin. Pääasia, että ruoka maistui ja lapset oppivat uusia taitoja.
Hyvän ruoan lisäksi ilta oli täynnä lasten riemua. Lapset seurasivat naapureiden ilotulituksia paljusta käsin ja ehdimme käymään myös kaupungin järjestämässä ilotulituksessa alkuillasta. Lasten riemun lisäksi aikuisilla riittää juttua ja naurua. Samanlaiset elämäntilanteet tuo paljon keskustelun aihetta ja onhan niitä vanhojakin kiva muistella. Ollaanhan me oltu yhtäaikaa synnytyslaitoksellakin, onneksi ei kuitenkaan samassa synnytyssalissa. Uudenvuosi vaihtui siis mukavissa merkeissä ja tästä on hyvä jatkaa. Ehkäpä tämä ruoan ympärillä pyöriminen voisi siirtyä, vaikka sisutstusaiheisiin. Yhden postauksen verran kuitenkin jatkan vielä ruokakuvilla. Huomenna laitan jakoon jälkiruokaohjeen, joka on helppo tehdä ja makukin kohdallaan. 

4 kommenttia:

 1. Nam! Mies juuri tuumi tänään, että Kokopalassa on hyvät sushit, kun meillä oli alunperin tarkoitus valmistaa sushit itse. Päädyimme sit kuitenkin ulos pihville, kun saimme toisenkin tytön harvinaisesti yökylään.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin oli muksut yökyläilemässä. Mietin muuten tuon koko&palan nimeä. Heidän internetsivuillaan on eroteltu Koko sushiravintolaksi ja Pala teemaravintolaksi..mitenköhän se on oikein? Hyvää ruokaa kuitenkin ( ;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä itsekään. Ikkunassa taitaa olla Koko&Pala ?! Taidan käydä sieltä itselle viikonloppusushit lohdutukseksi, kun mies lähtee 10 päivän reissuun. Saan samalla itsekin testata nuo herkut. Luin nyt kerralla kaikki uudemmatkin juttusi, kun yhden muistin lukeneeni illalla unen pöpperössä, enkä muistanut itse sisältöä. Niin ajattoman kaunista teillä, huokaus!

   Poista
 3. Suosittelen sushia ja tietty hyvää juomaa kaveriksi ( ; . Meilläkin miehellä reissuun lähtö edessä sunnuntaina, mut hiukan lyhyempi. Kiitoksia sanoistasi sisustuksen suhteen!

  VastaaPoista