Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Pohdiskelua


Joitakin vuosia sitten ripsien pidennyksiä näki lähinnä mallien silmiä koristamassa. Nykyään ne tuntuu olevan jokaisen saatavilla ja kovin suosittuja. Lähes päivittäin tulee vastaan naisia jotka räpsyttelee noita aidon tai vähemmän aidon näköisiä ripsiään. Toisin on design-huonekalujen kohdalla mitkä koetaan asiaksi, joka on vain harvojen mahdollisuus. Asiaksi jota ihastellaan ja hiukan myös kadehditaan. 
Mietin näitä kahta edellä mainitsemaani asiaa numeroina eli euroina. Laskin mitä ripsien pidennykset tulee maksamaan neljän vuoden aikana. Selvitin myös millaiset kuukausierät kertyy Egg-tuolille neljän vuoden maksuajalla ja Vepsäläisen Nousukausirahoituksella.
Mikäli olisin ostanut oman Egg-tuolini nousukausirahoituksella ja 48kk maksuajalla. Olisin saanut viime syksynä kiittää Nordeaa rahoituksen onnistumisesta ja haaveeni toteutuksesta.
 Jonkun toisen haaveena on kauniit ripset joihin hän haluaa sijoittaa ja kokee ne tärkeänä. 
Näillä laskutoimituksilla tulin kuitenkin siihen tulokseen, että myös desing-huonekalut ovat tänä päivänä monen saatavilla.


4 kommenttia:

 1. Tämä on niin totta ja itsekin olen tätä aika ajoin pohtinut. Jokaisella on ne omat heikkoutensa ja useimmitenhan se on niin, kun toiseen satsaa niin toisesta tinkii.

  VastaaPoista
 2. Ajattelin, että postauksesta tulee vain puolustuspuhe itselleni. Hyvä, että löytyy muitakin samalla tavalla ajattelevia.

  VastaaPoista
 3. Pakko kommentoida vielä vanhaa postaustasi, tässä kun kahlaan ihanan inspiroivaa blogiasi läpi. Itsekin olen miettinyt, että pienistä puroista kasvaa iso virta. Itse olen muutamia ikihaaveita toteuttanut aiemmin kynsihuoltoihin ja tupakointiin käyttämäni eurot. Varsinkin tuo tupakoinnin lopettaminen ja aiemmin tupakka-askeihin menneen rahan kun olen siirtänyt viikottain toiselle tilille, kertyy siitä hyvä summa johonkin näkyvään. Terveysvaikutuksista nyt puhumattakaan;)

  Sanna

  VastaaPoista
 4. Nostan hattu, että olet pystynyt lopettamaan tupakoinnin..hienoa!! Silmääni on usein pistänyt juliste jossa on laskettu tupakoinnista koituneita kuluja ja sitä mitä niillä rahoilla voisi ostaa. Ennen kaikkea olet ostanut istellesi laadukkaita lisävuosia. Tällaiset pohdinnat on usein paikallaan ja uskon, että toisen mielestä minun sijoitukseni eivät tunnu järkeviltä. Onneksi kukin tekee valintansa itse, omien mieltymystensä mukaan. Tuolin hankintaa en olet katunut koskaan ja toivotaan että meillä on pitkä yhteinen taival edessä.

  VastaaPoista