Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

torstai 27. marraskuuta 2014

Salal

Salal on hiipinyt hiljaa kotimme kaunottareksi. Usein kasvia näkee asetelmissa ja itsekin käytin sitä kukkien sidontaillassa tekemissäni asetelmissa. Kokeilin kaunista oksaa myös yksinään maljakkoon ja näin tämä toimiikin hienosti. Oksan raikas ja kaunis väri piristää tilassa kuin tilassa. Oksa kestää kauan maljakossa ja hintakaan ei kumoon kaada. 


Tällainen yksinkertainen tyyli onkin hyvä välivaihde ennen joulusisustuksen tuomaa runsautta. Yksinkertaisen kaunis on myös maljakon vieressä komeileva nappula. Pitkien pohdiskelujen jälkeen ostin sen keväällä mökille ja kesän lopuksi toin sen kotia kaunistamaan. Salalin vihreä ja nappulan 
väri sopii kauniisti yhteen eikä kumpikaan vie toiselta huomiota. 


Kokeilin Salalia myös yöpöydälle, kaunista katsottavaa ennen nukkumaan menoa. Minusta on aika kiva herätä aamulla noin virkeän ja viehkeän vierestä. Oksa maljakkoineen taitaa jäädä yöpöydälle, niin hyvältä se siinä näyttää. Eikähän nuo yöpöydätkään hullummat ole meidän makkarissa. Vihdoin löysin mieluiset yöpöydät, jotka passaa myös korkeuden puolesta.. voittaa lehtikasoista rakentelemani yöpöydät. 


2 kommenttia:

 1. Hei, aikaisemmissa bloggauksissasi oli ohje kauniin lasitähden tekoon, mistä näitä lasipillejä voi hankkia kun haluaisin niin kovasti itselleni samanlaisen?
  T. Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opettelin tähden tekemisen taitobussin kurssilla ja heillä on myynnissä tarvikkeita. Itse ostin lasipillit Kätevä-Käsi nimisestä arkarteluliikkeestä ja Taikasormi- käsityömessuilta. Luulenpa, että pillejä löytyy hyvin varustelluista askarteluliikkeistä ympäri suomea.

   Poista