Blogini on muuttanut!


Uusi blogini löytyy osoitteesta www.marjamailla.fi

torstai 13. elokuuta 2015

Linum ihanuuksia syksyyn Minusta on kovin kiinnostavaa seurata eri tuotemerkkien mallistojen ilmestymistä. Jokin aika sitten Linum julkaisi syksyn uutuudet, jotka upposi minun makuuni. Eilen pääsin ihastelemaan tuotteita H&B Home sisustusliikkeessä ja muutama tuote lähti kotiin testattavaksi. Valitettavasti tuotteet näyttivät omaan silmään kotonakin yhtä hyvältä ja voi olla, että nämä päätyvät meidän olohuoneeseen syksyä odottamaan. 


 Syksyn uutuuksissa on paljon muutakin kivaa, kuten matot. Nämä voisin nähdä kotimme lattialla tai vaikka ryijyn virkaa toimittamassa seinällä. 
Lauantaina Joensuussa liikkuvien kannattaa poiketa katsomassa Syksyn Linum ihanuuksia H&B Home sisustusliikkeessä, jossa paikanpäällä on myös Linumin edustaja Marina.   2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja syyssävyjä! Näinkin nuo Linumin syksyn kuvat ja onpa uutta modernimpaa ilmettä mukana niin tuotteissa kuin stailauksissa. Tykkäsin kyllä! Täällä kaukana ei kyllä valitettavasti Linumis näy, mutta onneksi mulla on viime syksyltä sammaleen vihreä plyysipäällinen jemmassa tätä syksyä odottamassa. Se sopisi tosi hyvin myös noiden uutuuksien kanssa yhteen.

    VastaaPoista
  2. Tuotteet ovat kyllä todella ihania. Syksyn tuotteissa on käytetty paljon erilaisia materiaaleja. Kivasti suunniteltu (vaatesuunnittelijan kädenjälkeä), sillä minusta on kiva leikitellä erilaisilla materiaaleilla eikä pelkästään kuoseilla.

    VastaaPoista